GET THE BALLS ROLLING

Alles wat we doen, doen we in het teken van groei. Jouw groei. Een evenwichtige mix&match tussen digitale communicatie, advertising en advies op maat, vormt de holy grail voor jouw business.
Digital advertising

Wij kijken naar de targets en vervolgens wat er voor nodig is om deze te bereiken. Hoe en waar kunnen we die doelgroep nu juist bereiken om hen te triggeren en activeren? En hiervoor durven we alle registers opentrekken. We zijn niet afhankelijk van bepaalde media en kijken dus zeer objectief naar wat zorgt voor de juiste resultaten. Denk hierbij aan SEA, social media advertising, programmatic buying…

Via social media pushen en boosten we boodschappen via het advertentiesysteem naar specifieke gebruikersgroepen die voor jou interessant zijn. Hetzelfde principe geldt voor SEA. Door betalend te adverteren op zoekmachines komt jouw boodschap bovenaan de resultatenpagina te staan. En dat is exact wat we willen!

Daarnaast doen onze marketeers aan programmatic buying. Een geautomatiseerd proces waarin we advertentieruimte inkopen. Voordeel is dat we ons niet hoeven te richten op slechts één advertentiekanaal, programmatic advertising is een echte onestopshop voor online marketing.

Digitale communicatie

Content management vormt één van de meest cruciale onderdelen van online communicatie. Het creëren van gerichte content en het opbouwen van een online community is de eerste stap richting digitale groei. Wees aanwezig. Wees actief. Wees daar waar jouw doelgroep ook is én waar ze ook nog eens de juiste acties ondernemen – slim inzetten op datgene dat werkt dus!

Die community up to date houden en ervoor zorgen dat je prospects wakker en alert blijven, doen we aan de hand van content. We zorgen ervoor dat we de juiste boodschappen op het juiste moment naar de juiste doelgroep overbrengen. Wij zijn waar zij zijn, dat kan dus in hun inbox zijn via e-mailmarketing, maar ook op de website via blogs, op social media, op relevante websites… Noem maar op, wij brengen de boodschap over.

In vele gevallen is het doel van die doelgroepen targeten, overgaan tot actie. Jouw website vormt hierbij een matchmaker of een dealbreaker. Een goed gestructureerde en geoptimaliseerde website vergemakkelijkt en vergroot de kans op acties. Een website die technisch stevig onderbouwd is en SEO-gewijs goed scoort, is wat we moeten hebben! Daarom werken we samen met jouw websitebouwer of heel wat sterke partners van ons. Zij hebben de technische kennis, wij de kennis om hiervan een “oorlogsmachine” te maken.

Persoonlijk business advies

Balls and Glory gaat verder dan enkel communicatie en advertising. Wij zijn jouw extra voelsprieten en brengen opportuniteiten en optimalisaties onder de aandacht waarvan jij als ondernemer weet moet hebben. We zijn jouw eyes & ears en pikken alles op op vlak van marketing zodat jij toegang krijgt tot verbeterde mogelijkheden.

Marketing automation

Kunnen we terugvallen op heel wat geïnteresseerden of zelfs al een behoorlijke lading leads? Dan is het interessant om te kijken naar marketing automation. Marketing watte? Marketing automation omvat de verzameling van tools en technologiën die ons helpt om online content makkelijker en efficiënter te verdelen over verschillende kanalen. Denk aan e-mail, websites, social media… Door dit geautomatiseerd proces converteren we bestaande leads sneller naar trouwe klanten.

Scroll up