ALL ABOUT PERFORMANCE

Onze performance marketeers bijten zich het liefst van al vast in een doel – jouw doel. We starten met deze doelen duidelijk in kaart te brengen. Samen. We communiceren open en transparant over de verwachtingen – geen rond de pot gedraai of doekjes die ergens om gewonden worden.
Performance marketing focust op het behalen van de gewenste resultaten en de vooropgestelde doelen. Geen impressies. Wel harde targets die waargemaakt worden. Wat deze targets precies zijn, hangt van jouw business af. Denk bijvoorbeeld aan inschrijvingen voor een nieuwsbrief, de aankoop van een product of simpelweg het genereren van leads.

Eens de bal aan het rollen is, kunnen we achterover leunen en de voetjes op tafel leggen? Mopje zeker.

We zetten geen campagnes op om er vervolgens niet meer naar te kijken. Balls and Glory doet er alles aan om jouw, en daarbij ook onze, doelen te bereiken. Het continu opvolgen, bijsturen en optimaliseren van campagnes en advertenties is meer dan broodnodig om gerichte resultaten te boeken.
De data die gegenereerd wordt vanuit de campagnes is van jou. Blijft van jou. Is zichtbaar voor jou. Omdat we veel waarde hechten aan transparantie, zijn onze rapportages misschien wel nog klaarder dan een klontje. Via een online dashboard heb jij altijd, overal en op jouw ritme een realtime zicht op de cijfers. Geen gefoefel. Gewoon heldere communicatie. Daar worden we beide blij van.

Babbeltje doen?

    Scroll up