Promobuild

Promobuild

What they asked

Hun projecten kenbaarder maken en online onder de aandacht brengen, om zo de verkoop ervan te stimuleren. Dat is waar we projectontwikkelaar Promobuild in bijstonden. Promobuild is een familiebedrijf dat wilde bouwideeën omzet in straffe, kwalitatief hoogstaande panden. Om hun panden de aandacht te geven die ze verdienen en de verkoop ervan te optimaliseren, ondersteunen we Promobuild in hun online verhaal. Hoewel social media hen niet vreemd in de oren klinkt, miste er nog de performance gerichte aanpak en de nodige structuur en opvolging. In plaats van de verkregen gegevens passief te eyeballen, gingen we er beiden mee aan de slag!

What we did

Bij Promobuild gingen we voor structurele digitale communicatie op meerdere platformen. Telkens gericht op de juiste én specifieke doelgroep per bouwproject. We zetten in op Google, Facebook, Instagram en LinkedIn met als doel meer trafiek naar de website te genereren, waar de gebruiker op zijn beurt makkelijk meer informatie vindt. Aan de hand van leadadvertenties en een eenvoudig in te vullen contactformulier verlaagden we de drempel om contact op te nemen

Meten is weten. Een cliché, maar nauwe opvolging en bijsturing zijn uiteraard essentieel. Zo ontdekten we bijvoorbeeld dat het format ‘diavoorstelling’ zeer goed de gewenste verwachtingen behaalde en zorgde voor de juiste trigger bij de doelgroep. Hier hebben we dan ook extra op ingezet. Een goede opvolging zorgt ervoor dat we snel kunnen inspelen op tussentijdse resultaten om deze nog verder te optimaliseren. Zo maakten we van een goede impact, een nóg betere impact. 

The GOI

De uiteindelijke glory on investment?

211% meer conversies ten opzichte van de benchmark. Daar hoeven we verder geen tekeningetje bij te maken 🙂

Benieuwd welke straffe dingen we voor jouw bedrijf kunnen doen? Neem contact met ons op.

Client: Promobuild
Category:
Scroll up